Algemene voorwaarden

Dit zijn de algemene voorwaarden van toneelgroep Re-Publiek Wadway, gevestigd te Wadway 30, 1715 GZ Spanbroek, hierna te noemen: de Toneelgroep.

Toegang

Toegang tot onze voorstellingen of activiteiten is mogelijk met een geldig betaalbewijs. Dit bewijs is een digitaal betaalde reservering gedaan door u op de gewenste avond. Wij controleren of er bestellingen zijn gedaan onder uw naam en kijken naar de hoeveelheid aangekochte kaarten. Wij kunnen u geen toegang verlenen indien u voor een andere avond kaarten heeft gekocht.

Bij calamiteiten of het niet doorgaan van een voorstelling, om welke reden dan ook, zal de Toneelgroep restitutie van de entreeprijs bieden of een passend alternatief aanbieden. De toneelgroep is verantwoordelijk voor de restitutie.

Restitutie

Indien een bezoeker onverhoopt de voorstelling niet kan bijwonen, kan geen restitutie van de entreekaarten verkregen worden. U kunt zelf proberen om de kaarten door te verkopen.

We kunnen u eventueel wel helpen bij het bemiddelen van het overnemen van de kaarten als we een wachtlijst hebben. Een verzoek hiertoe kan maximaal 24 uur voor de voorstelling worden ingediend door een mail te sturen naar: info@toneelrepubliek.nl.

Garantie dat de kaarten over genomen kunnen worden kunnen we u niet geven.

Website toneelrepubliek.nl

Alle informatie op de website https://toneelrepubliek.nl wordt zorgvuldig samengesteld. Aan deze informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten zijn voorbehouden. De Toneelgroep is niet verantwoordelijk voor de inhoud van bestanden/websites waarnaar op deze website wordt verwezen.

Auteursrechten

Het is niet toegestaan om enige vorm van informatie, zonder schriftelijke toestemming van de Toneelgroep, te kopiëren en/of te verspreiden. Toneelstukken en foto’s vallen onder het auteursrecht.

Klachtenservice

De Toneelgroep waardeert het zeer als u vragen, problemen of klachten kenbaar maakt. Op deze manier kunnen wij proberen een passende oplossing te vinden en onze service te verbeteren.

Neem contact met ons op door een mail te sturen naar: info@toneelrepubliek.nl.